Prijatelji i turske serije 🏰

ZA SVE LJUBITELJE TURSKIH SERIJA


Dragi moji i drage moje, ovaj blog je posvećen neverovatnim ženama koje svakodnevno vredno rade na prevodu najpopularnijih turskih serija! O njihovoj posvećenosti i brzini je suvišno pričati, rade to na najbolji mogući način, ažurno i sa puno ljubavi!

Radi se o grupi na facebook-u: https://www.facebook.com/groups/679455228887950/

Ukoliko niste u toj grupi, trk na facebook i priključite se, ali obavezno prvo pročitajte pravila grupe kako biste uspešno došli do informacija šta je dozvoljeno i gde se nalaze prevodi potpuno besplatno! O samom kvalitetu tih divnih žena govori broj članova, kojih je preko 52.000.


U nastavku ću preporučiti 2 serije koje su meni omiljene, tako da, kokice u mikrotalasnu i "put" u Tursku može da počne!


1. Ptica ranoranilica


Džan, na koga ni jedna žena ne ostaje ravnodužna i preslatko smotana Sanem, koja će vas u mnogim trenucima dovesti do suza, glavni su akteri ove humorističko-ljubavne serije. Ukoliko želite da zaboravite sve oko sebe, opustite se i odlutate u Sanemin šareni svet, pridružite se grupi Prijatelji i turske serije, pronađite prevod i uživajte.


2. Nemoguća ljubav ( Prevrtljiv)


Ljubav, osveta, porodica, mržnja - u ovoj seriji ima svega i dok je gledate u vama će se pomešati najrazličitija osećanja. Emocije glavnih glumaca su takve da ne postoji mogućnost da ostanete ravnodušni. Serija je veoma komplikovano osmišljena i bukvalno ne postoji šansa da predvidite šta će se sledeće dogoditi. Prelepa Rejhan, koja bi volela da živi život iz bajke, da voli i bude voljena, započinje svoju priču sa Miranom, momkom koji je od malena učen da bude osvetoljubiv i pun mržnje! Zamislite šta se desi, kada se u njihovu priču umešaju porodice, koje su blisko povezane na najrazličitije načine!

Коментари

Популарни постови са овог блога

CAN YAMAN

DEMET ÖZDEMIR