DEMET ÖZDEMIR


Ko je Demet Özdemir?



Demet Özdemir je turska glumica, model i plesačica. Najpoznatija je po ulozi Sanem u romantičnoj komičnoj seriji Erkenci kuş.

U početku je bila pomoćna plesačica za Bengü, a kasnije se pridružila plesnoj skupini Efes kızları. Özdemir se zatim pojavila u muzičkom spotu bivšeg muža Emine Jahović, Mustafe Sandala "Ateş Et ve Unut" i nakon toga je glumila u Foxovoj novoj seriji Sana bir sır vereceğim, zajedno s Esrom Ronabar, Muratom Hanom i Ekinom Koçom, portretirajući lik Aylin s električni moćima.



#1 Mogla je postati advokat

Roditelji je nikada nisu pritiskali, davali su joj potpunu slobodu. Njena majka se često oglašavala za medije i stalno je govorila da će njena ćerka sigurno postati advokat. Dugo vremena, Demet je maštala o advokatskoj karijeri, ali je ljubav za scenom to nadjačala i danas je tu gde jeste.
Dok je bila učenik, pohađala je i plesnu školu, a čak je bila i u plesnoj grupi za podršku poznatog turskog košarkaškog tima.
Kako je oduvek zanimala gluma, počela je da snima spotove, reklame i jednog dana je konačno dobila glavnu žensku ulogu u seriji "Otkriću ti tajnu". Serija nije postala veliki hit, ali je Demet ovo smatrala prekretnicom u svojoj karijeri i bila je uverena da je izabrala pravu profesiju za sebe.

#2 Kraljica romantičnih komedija

Romantične komedije, koje turski gledaoci gledaju leti, jer ostale televizijske emisije idu na "godišnji odmor", donele su mladoj glumici veliku slavu. Njena prva romantična komedija "Miris jagoda", nije postala veliki hit, ali je privukla veliku pažnju na nju kao glumicu. 
Sledeća serija "Broj 309" je bila ozbiljno ostvarenje za nju, a takođe serija ju je probila na tursku scenu u svetu velike konkurencije.
Serija po kojoj je danas najpoznatija je "Ptica Ranoranilica" koja joj je donela slavu ne samo u Turskoj, već i u inostranstvu. Serija se uspešno prodaje u inostranstvo, kao dobra vizit karta za buduće projekte.

#3 Dramska glumica

Uprkos činjenici da su joj uloge u romantičnim komedijama donele slavu na zavidnom nivou, ona je sebe želela da predstavi i u još nekom svetlu. Štaviše, na početku svoje karijere, tumačila je veoma kompleksne uloge, ruske aristrokratkinje u seriji "Prognani, koja je takođe, zahvaljujući dobrim glumcima, prodata u inostrantsvo. Posle ove serije, rado je prihvatala još neke uloge koje nisu vezane za to da bude blesava i komična.

#4 Reklamiranje

Kao i svaka poznata ličnost, Demet izaziva interesovanje kod turskih kompanija koje su ozbiljni brendovi na turskom tržištu. Radila je za Garnier, Cepteteb bank, a trenutno je zaštitno lice za Pantene, od čega će zaraditi oko 3 miliona lira.


#5 Lični život

Prisutnost na javnoj sceni, neminovno dovodi do brojnih tračeva vezanih za odnos glavnih glumaca neke serije. Povezivana je sa svakim kolegom sa kojim je glumila, međutm ona je profesionalna i ne daje oduška svojim osećanjima kada je gluma u pitanju. Imala je samo 2 veze, koje su javno potvrđene, ali obe veze su se završile i njeno srce je sada slobodno. 


Коментари

Популарни постови са овог блога

Prijatelji i turske serije 🏰

CAN YAMAN