Gde na zimovanje?

 Kopaonik - uvek dobra opcija kada je zimovanje u pitanju⛄

Dobrodošli u Family Apartmane!

Kopaonik je jedan od najlepših planinskih dragulja Srbije, sa najvišim vrhom od 2017 metara i jedan je od najpopularnijih ski centara ovog dela Evrope. Udaljen je svega 290 km od Beograda. Tokom letnje i zimske sezone postoje razni sadržaji koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Sa obzirom na čitavu epidemiološku situaciju sa korona virusom u Srbiji, koja se svakodnevno menja i mnogima nije jasno "ko ovu dramu režira", odlučila sam da Vam predstavim Family apartmane na Kopaoniku, jer naša zemlja ima svoje lepote i za sve one koji do sada nisu posetili ovu planinu, sada je pravo vreme za to!

FAMILY APARTMANI nalaze se u Vikend Naselju na Kopaoniku. Ono što ih čini posebnim jeste njihov enterijer, koji oduzima dah. U ponudi je 7 apartmana, koji primaju do 4 odrasle osobe. Svaki apartman poseduje potpuno opremljenu sopstvenu kuhinju, podno grejanje, kao i privatno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Pored obezbeđene posteljine i peškira, gostima su na raspolaganju i bade mantili. Kao mali znak pažnje, svaki gost dobija na poklon bocu vina i kafu, radi potpunog uživanja na najlepšoj planini u Srbiji. Objekat poseduje sopstveno vodosnabdevanje sa izvora prirodne planinske vode, sertifikovanog kvaliteta. Takođe, gostima je obezbeđen besplatan parking ispred zgrade.









Za sve Vas koji želite da rezervišete smeštaj na vreme Family Apartmani su spremili posebnu akciju ukoliko rezervišete preko njihovog sajta u odeljku "Rezervacije", sve što je potrebno da uradite kako biste ostvarili popust od 5 eura po noći jeste da u okviru dela promo kod ukucate ZIMAFAMILY i kliknete na lupicu kako bi se popust učitao. To je direktna rezervacije preko sajta i nije potrebno slati bilo kakav upit kako bi rezervacija bila izvršena!


Info: +381 66 101 909 info@familyapartmani.com

***U skladu sa politikom Family apartmana, radi potvrde rezervacije potreba je uplata avansa u iznosu od 30%. Besplatno otkazivanje i vraćanje avansa moguće je do 20 dana pred dolazak, u suprotnom  Family apartmani zadržavaju pravo zadržavanja avansa; ukoliko gost ne priloži odgovarajuću dokumentaciju da nije u mogućnosti da dođe zbog Covida.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Prijatelji i turske serije 🏰

CAN YAMAN

DEMET ÖZDEMIR